Inchirieri nacele

Nacele de inchiriat in Brasov

Cu o vasta experienta in domeniul de inchiriere nacele si platforme de lucru la inaltime, va punem la dispozitie nacele de la 12 metri pana la 24 metri. Echipa noastra este formata doar din oameni calificati care respecta toate standardele, garantand astfel servicii de calitate superioara. Parcul nostru va ofera nacele si platforme autorizate pentru lucru la inaltime dar si camioane pentru transport marfa, materiale de constructii sau platforme auto pentru transport utilaje.

Inchirieri nacele

Inchirierea utilajelor este solutia perfecta in ziua de azi pentru realizarea de lucrari la inaltime, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Dispunem de personal calificat care sa va ajute sa va realizati proiectul intr-un mod profesionist si in conditii de siguranta maxima. Serviciile si utilajele noastre sunt potrivite atat pentru constructii civile cat si pentru constructii industriale. Oferim suport si consultanta gratuita pentru clientii ce doresc sa colaboreze cu noi in realizarea proiectelor ce le detin.

Consultanta gratuita 0772 833 346

Pentru a beneficia de consultanta gratuita sau de serviciile noastre este necesar sa ne contactati cu ajutorul paginii noastre de contact sau la telefon 0772 833 346. Vom programa o intalnire la care sa ne vorbiti mai multe despre lucrarea Dvs si pentru a stabili toate detaliile.

Va multumim pentru ca ati ales naceledeinchiriat.ro.

Nacele de inchiriat in Brasov
Distribuie
Suna acum