Inchiriez nacela in Brasov

De ce sa inchiriem o nacela PRB?

Comparativ cu o schela metalica, folosind o nacela timpul de lucru este mult mai scurt, pentru aceasi lucrare costurile sunt mult mai reduse, numarul de muncitori necesari pentru finalizarea lucrarii este de zeci de ori mai mic, iar muncitorii pot lucra comod si in siguranta.

Nacelele de inchiriat ne pot salva afacerea

Multe firme de prestari servicii din Brasov au fost puse intr-o postura delicata in momentul in care au preluat comenzi de intretinere sau reparatii fatade locuinte pe care nu le-au putut onora la timp. Inchirierea unei nacele nu are un cost asa mare ca montajul unei schele, nu necesita transport sau montaj. Lucrarile vor fi intodeauna terminate la timp si asta va aduce firmei cat mai multe contracte onorate. Daca doriti sa va achizitionati propriile nacele trebuie sa luati in calcul ca acestea nu vor fi exploatate la maxim tot timpul anului, blocandu-ne astfel resursele financiare, solutia ideala ramane inchirierea lor de la o firma de inchirieri nacele Brasov. Aici vom gasi in permanenta cele mai bune PRB-uri potrivite necesitatilor noastre, autorizate si in permanenta gata de functionare. Inchirierea de nacele Brasov ne va imbunatati parametrii financiari iar lucrarile vor fi gata intotdeauna la timp.

Inchirierea unei nacele este cea mai buna solutie

Apeland la o firma care inchiriaza nacele va scuteste de scolarizarea si autorizarea personalului propriu. Marea majoritate a acestor firme ne pun la dispozitie angajat autorizat de lege, iar masina este omologata ISCIR. Tot ce avem de facut in astfel de cazuri este sa trimitem un coordonator de lucrari ce se va asigura de calitatea si precizia lucrarilor efectuate.

Nacelele de inchiriat in Brasov respecta toate legile si reglemantarile in vigoare. Acestea pot fi folosite pentru a executa diverse lucrari:

– Lucrari pe acoperis
– Taiere copaci, toaletat arbori periculosi
– Instalatii electrice si bransamente aeriene
– Luncrari la iuminatul stradal si privat
– Montaj panouri publicitare reclame luminoase
– Intretinere-curatare fatade de blocuri-case
– Montaj hale industriale
– Montaj reclame, panouri, mesh-uri si bannere publicitare
– Montaj de clime, intretinere
– Montaj si intretinere burlane si jgheaburi
– Executam de alte lucrari la inaltime

Cand este vorba de ridicarea persoanelor, siguranta este extrem de importanta, alegeti intodeauna nacele produse de conpanii renumite datorita calitatii si a fiabilitatii nacelelor si a tehnologiilor inovative cu care sunt dotate acestea. Sunt multe firme care inchiriaza platforme autoridicatoare in Brasov, nacele profesionale, verificate si intretinute.

inchirieri nacele brasov

Cele mai comune nacele de inchiriat in Brasov sunt cele pe platforme auto echipate, geutatea pe care o suporta o nacela este deosebit de importanta, deoarece aceasta trebuie sa reziste a doi operatori si sculele necesare lucrarilor executate, dupa caz. Unghiurile de rotatie ale nacelelor de inchiriat Brasov sunt de cele mai multe ori de plus / minus 45 de grade, iar unghiul de rotatie de ansamblu nu trebuie sa fie mai mic de 700 grade. Este deosebit de importanta siguranta operatorilor ce vor folosi nacela. Este foarte important ca acestia sa fie instruiti pentru lucrul la inaltime si sa respecte anumite reguli importante: sa aiba peste 18 ani, sa fie acreditati de catre organismele nationale si sa poarte in mod obligatoriu un ham de siguranta.

Utilizarea unei platforme PRB este asadar o sarcina complexa, iar inchirierea acestui serviciu ar fi cea mai buna cale prin care sa ne eficientizam costurile si sa evitam toate problemele ce si-ar putea face aparitia in cazul unor accidente de munca.

Nacele Brasov

Cere o oferta de pret 0772 833 346

Platforma autoridicatoare

Nacele de inchiriatAuthor posts

Oferim solutii pentru lucru la inaltime in siguranta, servicii de inchirieri nacele PRB si platforme de lucru la inaltime in Brasov si imprejurimi. Va punem la dispozitie nacele de cea mai inalta tehnologie, autorizate ISCIR, ideale pentru orice tip de lucrare din domeniul constructiilor civile si industriale.

Suna acum