Platforme autoridicatoare Brasov

Platforma autoridicatoare, un utilaj usor de utilizat

Brasovul este unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei, iar forta calificata de lucru il face locul ideal unde sa ne deschidem o afacere.

Firmele de prestari servicii sunt unele dintre cele mai profitabile, dar numai in conditiile in care managerii sunt suficient de inspirati sa nu isi blocheze resursele financiare in utilaje sau spatii de lucru foarte scumpe.

Lucrul la inaltime presupune utilaje si scule profesioniste, cu preturi de achizitie mari iar costurile operationale vor ridica si mai mult pretul final al acestora. Costurile pot fi optimizate insa prin subcontractarea lor catre firmele de inchirieri platforme autoridicatoare Brasov, ce ne vor pune la dispozitie cele mai bune utilaje intr-o stare tehnica perfecta.

Platforma autoridicatoare este mai usor de manevrat decat schela

Intrebarea antreprenorilor aflati la inceput de drum este „de ce sa nu imi cumpar schele, deoarece acestea sunt mai ieftine si mai usor de manipulat”?

Ei bine, lucrurile nu sunt asa cum par la prima vedere. Firmele de inchirieri platforme autoridicatoare Brasov ne vor pune la dispozitie o platforma de o mobilitate fantastica, ce se deplaseaza cu ajutorul unui ansamblu de tip motoreductor care va actiona un mecanism special pentru ridicarea nacelei (asa numitul mecanism pinion – cremaliera).

Aceasta este in final mult mai usor de deplasat si de folosit fara de o schela clasica si poate fi utilizata pentru montarea si curatarea peretilor cortina de sticla, lucrari de zidarie efectuate la mare inaltime, montarea ghirlandelor luminoase sau a bannerelor publicitare, lucrari de termoizolare, etc.

Inchirierea unei platforma autoridicatoare ne ofera avantaje financiare si de utilizare mari. In primul rand nu va fi nevoie sa ne blocam cea mai mare parte a banilor cumparand utilaje ce nu vor fi folosite la capacitate integrala decat in perioade scurte din an.

Usurinta in utilizare a platformelor provenite de la firmele de inchirieri platforme autoridicatoare Brasov sunt multiple:

 • Sunt foarte usor de montat de de manevrat;
 • Viteza de deplasare este ridicata si ne permite executarea rapida a lucrarilor;
 • Nacela ne ofera o suprafata de lucru stabila si de mari dimensiuni, ce permite prezenta a doi membri ai echipajului si a sculelor aferente lucrarilor executate;
 • Capacitatea de incarcare si de ridicare este incarcata. Acestea pot suporta greutati foarte mari;
 • Sistemul cu cremaliera si pinion ofera o deplasare si o ridicare a nacelei lente si rapide;
 • Costurile de operare sunt reduse.

Un utilaj ce este usor de folosit

Avantajele platformelor autoridicatoare fata de cele oferite de o schela clasica sunt numeroase:

 • Muncitorii vor lucra in pozitii optime, iar acest lucru le va oferi o productivitate ridicata;
 • Materialele vor putea fi ridicate cu usurinta de catre echipa ce executa lucrarile, rezultand astfel costuri foarte scazute cu forta de munca;
 • Muncitorii vor fi mai odihniti datorita faptului ca nu se vor urca in mod repetat pe schele, iar timpul de lucru va putea fi astfel mai bine folosit;
 • Manoperele cu montarea, relocarea, demontarea si transportul utilajului sunt mai mici cu pana la 90% atunci cand folosim o platforma autoridicatoare;
 • Sistemele de protectie (in special balustradele) se deplaseaza odata cu platforma.

Platforme autoridicatoare Brasov

Cere o oferta de pret 0772 833 346

Platforma autoridicatoare

Nacele de inchiriatAuthor posts

Oferim solutii pentru lucru la inaltime in siguranta, servicii de inchirieri nacele PRB si platforme de lucru la inaltime in Brasov si imprejurimi. Va punem la dispozitie nacele de cea mai inalta tehnologie, autorizate ISCIR, ideale pentru orice tip de lucrare din domeniul constructiilor civile si industriale.

Suna acum