Nacela PRB de închiriat Brasov

Platforma autoridicatoare, un ajutor de nadejde

Atunci cand avem o afacere care este bazata pe servicii sau un depozit de marfa, este necesar sa fim constienti de faptul ca vor fi perioade din an in care parcul nostru de platforme autoridicatoare va fi depasit.

Cu siguranta ca ne vom gandi sa cumparam utilaje suplimentare, dar varianta cea mai ieftina ramane cea in care vom apela un o firma de inchirieri platforme autoridicatoare in Brasov.

Nacela PRB de închiriat Brasov

De ce ne este necesara o platforma autotidicatoare?

Desigur ca ne punem intrebarea de ce sa apelam la o platforma si nu la o nacela. Raspunsul este simplu: nacelele sunt mai scumpe, necesita personal calificat pentru manevrare si uneori nu au acces in spatii inguste.

Firmele de inchirieri platforme autoridicatoare ne pun la dispozitie intotdeauna  cele mai bune utilaje, ce pot fi folosite atat pentru transportul echipelor de lucru cat si pentru echipament si sculele necesare desfasurarii operatiunii.

Acestea usureaza accesul in cele mai inguste spatii ale rafturilor de depozitare si permit echipajului sa isi desfasoare activitatea in pozitii optime, in conditii de siguranta maxima.

Astfel lucrarile pe care le-am contractat se vor desfasura fara evenimente neprevazute, iar viteza de executie ne va permite sa devansam uneori termenele limita.

O platforma autoridicatoare este special construita pentru a fi modulara atat in latime cat si in inaltime. Acest lucru inseamna ca firmele inchieri platforme autoridicatoare Brasov nu ne vor pune la dispozitie decat modulele necesare lucrarilor, reducand astfel pretul inchirierii utilajului.

Ajutorul ce ne permite executarea unor lucrari diverse

Un utilaj autoridicator ne permite sa efectuam mai multe tipuri de lucrari, astfel incat nu vom fi pusi aproape niciodata in situatia sa refuzam anumite contracte. Extensiile pentru perete cu care este dotata platforma pot fi extrase total sau partial, in functie de profilul cladirii, realizandu-se astfel adaptarea profilului nacelei la cel al cladirii.

Fixarea la perete se va face foarte usor de catre specialistii echipei companiei de inchirieri platforme autoridicatoare. Aceasta va fi realizata cu ajutorul unor ancoraje proiectate special. Nacela platformei ne permite depozitarea in siguranta a sculelor.

Inchirierea platformelor autoridicatoare ne ofera mai multe avantaje:

  • Nu ne va bloca banii in utilaje folosite ocazional;
  • Nu vom avea costuri de personal si pentru traininguri;
  • Nu vom avea costuri de operare si mentenanta.

Este insa necesar ca inainte de inchirierea platformei autoridicatoare sa stabilim in amanunt toate detaliile lucrarii ce urmeaza a fi executate, pentru a observa daca avem nevoie doar de ridicare, fara extindere laterala.

In acest caz vom inchiria un utilaj de ridicare de tip foarfeca, ce este mai usor de folosit si are costuri operationale mult mai mici.

In cazul in care vom avea de ridicat produse cu masa mare este necesar sa discutam cu firma de inchirieri platforma autoridicatoare pentru a obtine o platforma cu brat hidraulic, ce permite sarcini mari si are  viteza de urcare ridicata.

Nacela PRB de închiriat Brasov

Cere o oferta de pret 0772 833 346

Platforma autoridicatoare

Nacele de inchiriatAuthor posts

Oferim solutii pentru lucru la inaltime in siguranta, servicii de inchirieri nacele PRB si platforme de lucru la inaltime in Brasov si imprejurimi. Va punem la dispozitie nacele de cea mai inalta tehnologie, autorizate ISCIR, ideale pentru orice tip de lucrare din domeniul constructiilor civile si industriale.

Suna acum